DESPRE NOI


Despre noi

În ultimii ani, muzica live a devenit din ce în ce mai apreciată, astfel încât muzica potrivită înseamnă un eveniment reușit! Prin intermediul muzicii conturezi atmosfera generală, ea definește cum se simte un invitat! Iar noi ne dorim ca invitații evenimentului tău să aibă amintiri memorabile!

Bandul nostru se remarcă prin dinamism, atmosfera de petrecere continuă și diversitate. Improvizația este un atuu, iar noi știm să ne folosim de el la maximum. Suntem familiari cu diferite genuri de muzică, de aceea oferim mixul potrivit evenimentului tău. Oferim energie, iar invitații ne oferă experiențe deosebite!

Luminile și muzica corespunzătoare fac un eveniment remarcabil! Luminile, ca muzica, mențin publicul efervescent. Anumite tipuri de lumini pot concentra atenția persoanelor asupra centrului de interes fără ca acestea să depună vreun efort vizual. Când apelați la serviciile noastre, Events by Sophie vă asigură suportul vizual și audio în conformitate cu tema pe care v-ati gândit să o incorporați în eveniment. Creem un echilibru între ambient și culorile folosite cu scopul de a ghida emoțiile publicului.

De ce sa ne alegi?

PROFESIONALISM
100%
PUNCTUALITATE
100%
DIVERSITATE
100%
DISPONIBILITATE
100%

CELEBRATE IN STYLE


SERVICII

TESTIMONIALE

GALERIE